Pizzeria & Kebab Elma tarjoaa asiakkailleen pizza-, kebab- ja salaattiannokset, jotka on valmistettu paikan päällä talon omalla reseptillä. Meille asiakas on aina enemmän kuin asiakas – jokainen asiakas on meille kuin ystävä.

Pizzaleipuri

Maukasta ruokaa talon omilla resepteillä

Valmistamme jokaisen aterian paikan päällä tuoreista raaka-aineista. Olemme panostaneet erityisesti maukkaaseen pizzataikinaan ja pizzamme syntyvät joka päivä omassa keittiössämme. Kebabgrillissä pyörii päivittäin tuoretta kebabia.

Kaikki reseptit ovat omiamme: esimerkiksi pizza- ja kebabkastikkeet valmistetaan alusta saakka itse kehitetyn reseptin pohjalta. Hyödynnämme paikallisia raaka-aineita aina kuin vain voimme, ja tärkeintä meille on raaka-aineiden hyvä laatu. Kaikki annoksemme saat myös gluteenittomana. Tiedustele allergioita aiheuttavista aineista ja tuotteista henkilökunnalta.

Pizzeria Elman terassi

Asiakas on enemmän kuin asiakas

Elma on löytänyt paikkansa monien lapualaisten – nykyisten ja entisten – sydämistä. Moni asiakkaamme on kulkenut kanssamme heti alkumetreiltä lähtien. Toiset käyvät meillä viikoittain, toiset kuukausittain, ja toiset tulevat pizzalle aina juhlapyhinä perheen luona vieraillessaan. Meille jokainen asiakas on aina enemmän kuin asiakas. Kohtelemme jokaista asiakastamme kuin ystävää, ja meille on tärkeää, että kaikki saavat lämmintä palvelua. Osoituksena asiakaspalvelumme laadusta Lapuan yrittäjänaiset myönsivät meille vuonna 2005 Lapuan aurinkoinen asiakaspalvelija -tittelin. Lisäksi meille on myönnetty Lapuan yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä -palkinto vuonna 2012.

Kodikasta ja lämmintä palvelua Lapuanjoen varrella

Elman tarina alkoi vuonna 1997, kun veljekset Ali ja Ibrahim päättivät perustaa oman pizzerian. Miehet olivat työskennelleet Jyväskylän pizzerioissa jo hyvän aikaa ja halusivat ryhtyä alan yrittäjiksi. Sopivaa paikkaa etsittiin ympäri Suomen, myös Vaasasta ja Seinäjoelta. Lopulta pizzeria päätettiin perustaa Lapualle, joka oli paitsi juuri sopivan kokoinen kaupunki myös kotoisa. Toiminta alkoi Asemakadulla, mutta muutaman vuoden kuluttua tilan omistaja vaihtui ja pizzeria joutui muuttamaan. Se oli myös onnenpotku, sillä vielä paremmat tilat löydettiin aivan Lapuan keskustasta Poutuntieltä, Lapuanjoen rannalta – Tuomiokirkkoa vastapäätä- paikasta, jossa palvelemme asiakkaitamme vielä tänäkin päivänä.